Kokketeater med klippfisk som tema

Klippfiskakademiet 25.oktober 2019

Det blir kokketeater med Klippfisk som tema. Kokk og klippfiskekspert Ole Skogen tar oss med på gode opplevingar gjennom kvelden. Vi starter ved kjøkkenbenken, ser, høyrer, smaker - smårettar blir servert undervegs. Etter endt seanse ved kjøkkenbenken går alle til bords og får servert tre deilige rettar. Klippfisken blir naturligvis fulgt av mange gode, lokale råvarer. Vi er også så heldig å få Sindre Dybvik, frå klippfiskbedrifta Jakob & Johan Dybvik AS, til å fortelje om deira bedrift og korleis dei har jobba med utvikling av sine klippfiskprodukt.

Dette blir ein knakande kjekk og smaksrik kveld, så det er berre å melde seg på med det samme!

Dato: 25. oktober
 
Tidspunkt: 19.00 - 24.00
 
Pris: Egenadel 400,-. Dette inkluderer aperitiff, kokketeater og nydelig mat. Drikke utenom blir betalt av den enkelte.
Betal til konto 6550.06.08301. Merk innbetaling med namnet ditt og «Klippfisk».
 
PÅMELDING (frist 16.oktober):