Blåtur 2015

Fredag 25.september inviterteOlympic Seafood oss med på blåtur!


25. september var 28 eventyrlystne jenter fra Oceana på plass ved Høgskolen i Ålesund, klare for årets Blåtur arrangert av Olympic Seafood.

Vi fikk på forhånd beskjed om å ha på sko og tøy som tåler sunnmørsværet, og selv om noen valgte antrekk litt på kanten av hva som var anbefalt, gjennomførte alle utendørsaktivitetene med bravur. Første post på agendaen var en kjapp oppvarming med aerobic, med Teaterfabrikkens Synnøve som instruktør. Humøret steg i takt med musikken som veltet ut av den solide stereoen fra bilen til instruktøren. I tog ble vi ledet  - og villedet videre til neste post. Det var humoristiske innslag underveis, blant dem avgrensing av overgangsfelt som for øvrig stanset hele trafikken, før vi gjorde vår entré i båten som ventet oss ved Fredsberget.  På båtturen fikk vi tid til å nyte goodiebagen som vi fikk ved ankomst. Vi innstallerte oss i festlokalet på lille Kalvøy. Nå var det tid for konkurranse. Inndelt i lag, og med 100% i innsats konkurrerte vi som vi best kunne i grenene: styltre, hestesko, dart og quiz. Team «COBIT» gikk av med sammenlagt seier og vant en goodiebag fylt med alt en sunnmørsdame trenger: paraply, toalettveske, ansiktskrem og sjokolade.
Det var særs god stemning til bords og vi ble servert koldtbord fra sesongens råvarer: krabbe, spekemat, eggerøre og diverse. Og mens hitlister fra Spotify runget i lokalet, gikk timene fort før vi returnerte i øsende pøsende regn, til båtavgangen klokken halv tolv.

Jeg tror alle som deltok sitter igjen men en veldig god opplevelse som ga mersmak til å være mer sammen med jentene i Oceana.

Takk til Olympic Seafood som arrangerte årets blåtur. Dere gjorde en kjempefin jobb!